Jongerencentrum Level Z

Voor dit uitgesproken gebouw in Stadshagen(Zwolle) ben ik gevraagd een kleurontwerp te maken voor het hele interieur.

Het toffe aan deze plek is dat de jongeren in alles betrokken worden en meebeslissen, dus hun wensen en eisen spelen een grote rol. Eén van de wensen was om het in de basis rustig te houden omdat er al veel leven is en de jongeren de kleur met zich meebrengen. Wel mag het gedurfd en sprekend zijn.

Het gebouw besaat uit 2 verdiepingen. Ik heb een verticale scheiding gemaakt in het kleurontwerp. Aan de ene kant van de gang is de grote zaal, met een vide en een bovenruimte. Hier kies ik voor één uitstraling en aan de andere kant van de gang een eenheid in de kleurtoepassing. De keuken sluit qua kleur aan bij de grote zaal omdat de deur vaak openstaat. Nu heeft het een felle kleur en stoort het als de deur openstaat.

In de gangen en kantoorruimten wordt een hoge lambrisreing toegepast. De plafonds zijn er hoog en het sluit aan bij de industriele uitstraling van het pand. 

In de grote zaal, maar later ook in de bewegwijzering, worden de drienhoekjes uit het logo toegepast.

- project is in uitvoering -

 

Kasten

  • Kastontwerp 10
  • Kastontwerp 1
  • Kastontwerp 2
  • Kastontwerp 3
  • Kastontwerp 4
  • Kastontwerp 5
  • Kastontwerp 6
  • Kastontwerp 7
  • Kastontwerp 8
  • Kastontwerp 9
  • Beurskast | Assen

Neem contact op

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en u wordt z.s.m. teruggebeld: